Hvad er en seniorklub?

En seniorklub er et lokalt samlingspunkt for københavnere over 65 år, der mødes om interesser og deler oplevelser.

Der er seniorklubber over hele byen med hver deres særpræg og tilbud. Uanset om du vil lære nyt eller brug det, du allerede ved – så er der noget for enhver smag i Københavns Seniorklubber.

Seniorklubberne er åbne for alle. Nogle kommer ugentligt til faste hold som fx ”Fit for Fight” og andre kommer til særlige foredrag eller store fester. Sagt med andre ord: du kan bruge seniorklubben til præcis dét, du vil.

Seniorklubberne er drevet af topengagerede frivillige og er lokalt forankrede. Det betyder, at du også kan være med til at påvirke, hvilke aktiviteter og arrangementer der er i din seniorklub.

Alle er velkomne i seniorklubberne, du tager blot kontakt til den seniorklub, du er interesseret i at høre mere om – alle seniorklubber har kontaktpersoner, der tager imod nye medlemmer. 

Mød medlemmerne

Er du nysgerrig på at blive en del af fællesskabet? Her kan du møde nogle af seniorklubbernes medlemmer.

Video Url

Kontakt Seniorguiden

Du er også velkommen til at kontakte Seniorguiden, hvor frivillige med viden om seniorklubberne sidder klar til at besvare dine spørgsmål. De frivillige rådgivere er klar ved telefonen mandag-fredag klokken 9-12.