I fokus: SSB Idrætsforenings seniorklub

Drømmer du om at spille badminton, volleyball eller måske dyrke elastiktræning sammen med andre? Så skal du komme ned til os.
Video Url

Vi er flere end 200 medlemmer mellem 60-90 år, som nyder at være aktive og få et godt grin sammen. Nogle af os har dyrket sport hele vores liv, og andre er lige begyndt – og der er masser af sport at vælge mellem. Der er nemlig omkring 20 forskellige hold, du kan blive en del af.

Du bliver budt velkommen af vores engagerede frivillige, som også er seniorer. Derudover står vores idrætsmedarbejder også klar til at tage godt imod dig og besvare alle dine spørgsmål.

Vi går meget op i vores stærke fællesskab – og vi elsker at være sociale både under og efter træning. Derfor tager vi også en masse ture, afholder arrangementer, fester mv. i løbet af sæsonen.

Der er sportsgrene og holdaktiviteter i mange forskellige afskygninger. Du kan bl.a. gå til alt fra stolemotion og varmtvandsgymnastik til bordtennis og floorball. Hvis der er ledige pladser på holdet, er du altid velkommen til at komme og prøve et inden du tilmelder dig, så du kan finde ud af om niveauet giver mening for dig.

Du er altid velkommen til at henvende dig med spørgsmål. Det kan du gøre på tlf. 3379 6779 eller du kan skrive til os på mail på ssb@ssb-sport.dk. Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores kontor på Valdemarsgade 12 på Vesterbro og få en snak over en kop kaffe og en rundvisning. Vi er her mandag til torsdag og er altid klar til at byde nye medlemmer et hjerteligt velkommen.

Mød din vært

Mit navn er Cecilie, og jeg er ansat som idrætsmedarbejder. Jeg er typisk den, der sidder på kontoret og sørger for, at alt kører på skinner. Når du kommer ind ad hoveddøren, så sidder jeg (næsten) altid på min kontorplads i ”glasburet” til venstre for indgangen. Hvis du har spørgsmål omkring tilmelding, medlemskab eller andet, så kommer du bare ind til mig.

Hvis jeg ikke sidder på min plads, så er jeg ude og hjælpe til på de forskellige hold. Det er de frivillige, der underviser på de forskellige hold – så de står også klar til at sikre dig, at du får en varm og hjertelig velkomst ind det nye fællesskab sammen med alle os her i SSB Vesterbro Idrætsforening.

I fokus

Hver måned sætter vi fokus på en af byens mange seniorklubber eller aktivitetscentre.