I fokus: Daghøjskolen Peder Lykke Centret

Er du på udkig efter et hyggeligt fællesskab med nye venskaber og meningsfulde aktiviteter? Så er Daghøjskolen for seniorer stedet for dig.
Video Url

Vi tilbyder over 70 ugentlige holdaktiviteter lige fra kunsthistorie til cirkeltræning. Og du kan altid få en prøvetime på de hold, du er interesseret i, inden du bliver medlem.

På Daghøjskolen er alle medlemmer ligeværdige, og vores undervisning er altid baseret på samtale. Derfor har du som medlem selvfølgelig også indflydelse på, hvilke holdaktiviteter vi tilbyder. Hos os bliver du del af et stærkt og aktivt fællesskab, hvor der er plads til alle. Vi har cirka 300 medlemmer, som deltager på holdene fra mandag til fredag. Hver måned tilbyder vi desuden foredrag og sangcaféer, hvor du kan deltage uden at være medlem. 

Vores søde og dygtige frivillige står for rigtig mange af vores aktiviteter, blandt andet billard og slægtsforskning. Vi har også frivillige i Kaffestuen, som sørger for kaffe og hygge hver dag og friskbagte boller hver mandag. Hvis du har lyst og mod på det, er du velkommen til selv at blive en del af vores store og velfungerende frivilligkorps.

Når du besøger Daghøjskolen for første gang, aftaler vi en rundvisning og prøvetimer, så du kan lære os at kende. Der bliver også løbende holdt ”Åbent Hus”-dage, hvor medlemmerne af Højskolerådet står parate til at give dig en rundvisning og fortælle om livet på Daghøjskolen. 

Er du interesseret? Så kontakt os for at få en rundvisning eller slå et smut forbi. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Mød to medlemmer

Henrik og Mariann er begge medlemmer på Daghøjskolen. Hør dem fortælle om deres hverdag på Daghøjskolen i videoen øverst på siden.

Henrik går til operahistorie og gigtgymnastik med sin kone, og så spiller han bordtennis på hold to gange om ugen. Han er også frivillig og hjælper med teknisk support forskellige steder rundt omkring på Daghøjskolen. 

Mariann er en del af frivilliggruppen for Kaffestuen, og hun sørger for kaffe og bagværk til medlemmerne, som kommer i Kaffestuen. Efter gruppen er begyndt at bage hver mandag, er medlemmernes brug af Kaffestuen steget mærkbart – og når man kommer ind på Daghøjskolen en mandag morgen, kan man høre hyggesnakken fra Kaffestuen helt ned til indgangsdøren. 

I fokus

Hver måned sætter vi fokus på en af byens mange seniorklubber eller aktivitetscentre.