I fokus: Bispeparkens Pensionistklub

Er du +65 år og savner du selskab, nye venner eller spændingen ved at spille bingo? Så se med her.
Video Url

Hej og velkommen til Bispeparken Seniorklub. Vores klub er et fantastisk sted for alle slags mennesker, uanset alder og baggrund. Hos os vil du altid blive taget imod med et varmt knus og masser af smil og humor. Vores klub er drevet af vores fællesskab og ønsket om at skabe gode oplevelser for alle vores medlemmer.

En af vores faste traditioner er at deltage i vores ugentlige bingospil, som finder sted hver onsdag fra kl. 12-16.30. Det er en dag, som alle vores medlemmer ser frem til med spænding, og hvor vi nyder at være sammen og have det sjovt.

Men vores klub handler ikke kun om bingospil. Vi holder meget af hinanden og holder øje med hinandens ve og vel. Vi tager også på ture og afholder arrangementer og fester i løbet af sæsonen, så vores medlemmer kan skabe endnu flere minder sammen.

Vores klub er en vigtig del af vores medlemmers liv. Klubben er nemlig grobund for nye venskaber og at være en del at et fællesskab – noget større end én selv. Vi er stolte af at have 30 medlemmer, som spænder fra 67 til 97 år, og vi er glade for at have skabt en klub, hvor alle kan føle sig velkomne og værdsatte.

Mød din vært

Hej, mit navn er Bente, og jeg er kasserer og frivillig i Bispeparkens Seniorklub. Jeg elsker at være den første, der ankommer hver onsdag – vores bingodag. Jeg sørger for, at alt er klart til vores skønne medlemmer, når de ankommer. Som medlem siden 2014 har jeg altid værdsat den hyggelige, humoristiske og kærlige stemning, som vi skaber i klubben.

I Bispeparken Seniorklub er det vigtigt for os at hygge om vores medlemmer og tage os af hinanden. Når du træder ind ad døren, vil du blive modtaget med et stort knus og hjælp til overtøjet, hvis du har brug for det. Vi henter også gerne vores medlemmer ude ved deres flextrafik, hvis de er gangbesværede eller svagtseende – med andre ord: Alle kan være sikre på, at der bliver taget godt imod dem.

Vi elsker også at drille hinanden med et glimt i øjet og skabe sjove øjeblikke sammen. Hvis du har spørgsmål om tilmelding, medlemskab eller noget andet, kan du altid kontakte mig på telefonnummeret: +45 25 48 99 81 eller på min mailadresse: bente.valant@jubii.dk. Jeg ser frem til at møde dig i klubben og være med til at skabe sjove og mindeværdige øjeblikke sammen!

I fokus

Hver måned sætter vi fokus på en af byens mange seniorklubber eller aktivitetscentre.