I fokus: Aktivitetscenter Bispebjerg

Velkommen indenfor på Aktivitetscenter Bispebjerg.
Video Url

Du bliver mødt af et ”velkommen” fra en af vores værter, som står klar til at tage imod dig. I går en tur i lokalerne, og du hører mere om alle vores aktiviteter over en kop kaffe. I taler også om dit behov for støtte og hvilke aktiviteter, der passer til dig – uanset om du kommer for at træne kroppen, udfordre hjernen eller være social med de andre medlemmer.

Vi starter altid dagen med fællessamling. Her fortæller vi om dagens aktiviteter og synger en sang, mens vi drikker en kop kaffe eller te. Vi har mange populære aktiviteter: Bevægelse for alle, nyhedsoplæsning, ryghold og cirkeltræning, sangtime, hjernegymnastik, kreahold og åben træning (træning i maskiner).

Vores aktiviteter ændrer sig hele tiden, fordi vi justerer dem efter medlemmernes ønsker – du er også velkommen til at foreslå nye aktiviteter.

Når du er ny, sørger vi for, at du bliver en del af snakken om bordet. Vores medlemmer lærer hinanden godt at kende over tid, og flere ses også udenfor aktivitetscentrets åbningstider.

Vores fællesskab består af ca. 150 medlemmer, som alle er i trygge hænder hos de uddannede medarbejdere, fx fysioterapeuter, ergoterapeuter og social- og sundhedsassistenter. Du kan blive medlem på to måder: ved at kontakte os eller ved at blive visiteret af Københavns Kommune.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Mød din vært

Jeg hedder Lasse, og jeg er en af de værter, som er klar til at byde dig velkommen. Jeg er uddannet fysioterapeut, så jeg laver tit aktiviteter med medlemmerne i vores træningssal. Det er for eksempel ryghold, cirkeltræning eller åben træning, hvor vi bruger maskinerne.

Det er min opgave at sørge for, at du får en god oplevelse her hos os. Derfor tager vi altid en grundig snak om dine muligheder og udfordringer – både overordnet og på den givne dag. På den måde skaber vi sammen et forløb, som passer til dig, og hvor du kan mærke fremskridt. Det bedste ved vores aktivitetscenter er, at vi har fokus på hele mennesket. 

Kom endelig ned og ta’ en snak med enten mig eller mine kollegaer.

I fokus

Hver måned sætter vi fokus på en af byens mange seniorklubber eller aktivitetscentre.